top of page
Pasgeboren verpleging

Borstvoedingsconsult

Gelijk vanaf ons eerste contact gaan we op zoek naar een passende aanpak voor jouw uitdaging. In veel gevallen zullen we samen een consult inplannen in je eigen vertrouwde omgeving. We gaan dieper in op je hulpvraag, ik kijk mee met een voeding en doe een mondonderzoek bij je baby. Vaak kunnen we op basis van het eerste consult een borstvoedingsplan opstellen zodat je weer met plezier en vertrouwen borstvoeding kunt gaan geven. Met praktische tips kan ik je verder op weg helpen.  Op basis hiervan kan je vooruit. Na het consult zullen we nog een aantal keer contact hebben om bij te sturen. 

Soms heb je helemaal geen consult nodig en heb je een aantal praktische handvaten nodig of wil je gewoon even sparren en kan ik je telefonisch verder op weg helpen, hiervoor biedt een telefonisch consult uitkomst.

Het kan ook zijn dat je (voor het eerst) zwanger bent en ben je voornemens om voor het eerst of opnieuw borstvoeding te gaan geven (goed idee :)!). Je vraagt je af wat je allemaal te wachten staat, wat je nu al kan doen en wat eventuele valkuilen zijn. In dat geval ben je van harte welkom bij een voorlichtingsavond die ik veelal via Zoom geef. Tijdens zo'n avond, samen met andere zwangeren, vertel ik je alles wat je wilt weten over borstvoeding, neem je vragen mee!

Borstvoedingsconsult

Een borstvoedingsconsult kan in elke fase van de borstvoeding worden gedaan. We plannen een huisbezoek bij je thuis in. Zodat je weer met plezier en vertrouwen borstvoeding kan geven aan je baby.

Inhoud

• Eén borstvoedingsconsult van 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van je hulpvraag en hoeveel tijd we nodig hebben

• Observatie van een voeding

• Een mondonderzoek bij je baby

• Een kort en bondig geschreven borstvoedingsplan

• Tweemaal telefonische follow-up als je daar behoefte aan hebt

Kosten: €140,- in totaal

Telefonisch consult

Soms heb je een kleine vraag die ik telefonisch goed kan beantwoorden. Ben ik al eens bij jou thuis geweest dan is telefonische nazorg inbegrepen.

Mocht ik je nog niet eerder gezien hebben kan dit met een telefonisch consult.

Kosten: € 20,-

Duur: +/-15min

Voorlichting borstvoeding

(Digitale) Voorlichtingsavond borstvoeding. Sluit aan bij één van de groepen óf verzamel zelf een vriendinnenkring. Tijdens deze voorlichting is er alle gelegenheid om in te gaan op je vragen. 

 

Kosten: €15,- p.p.

Duur: ongv. 1,5 uur

bottom of page